Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kochana 11.04.2012

Tamte podmuchy wiatru
Tamte szmery drzew
Ciche podrygi strumyka
Nie zbadane miejsca
Myśli nieogarnięte
Czas nie przebyty
Szum wiatru podpowiada drogę
Wśród gwiazd i cienia
Księżyca w krwawej pełni
Nie muszę otwierać oczu
Prawie na ślepo idę
Kolejne chwile
Każda sekunda
Już czuje twój oddech
Już słyszę bicie twego serca
Już jestem szczęśliwy

13 137 wyświetleń
70 tekstów
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!