Menu
Gildia Pióra na Patronite

***otulona mgłą ...

Tamtego dnia
świat na głowie stał
ostatni raz
oddech twój
pogłaskał mnie
czas zatrzymał się
zegar melodie gra
cicho płynie łza

wszystko we mnie płonie ;(

Św.Pamięci przyjacielowi Danielowi [*]

29.03.2017
Malusia_035

https://www.youtube.com/watch?v=J0Jr3POqXGk

55 857 wyświetleń
914 tekstów
93 obserwujących
  • Cris

    8 April 2017, 11:53

    Porusza.

    Serdeczności ślę Malusia :)

  • Salomon

    31 March 2017, 10:37

    Wszyscy kiedyś na górze razem spotkamy sie..

    podziwiam :)