Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tamta chwila oszukała moją wyobraźnię,
zamknęła mi oczy,
nie pozwoliła myśleć,
nauczyła latać.
Otuliła mnie niewiarygodną lekkością,
wpuściła motyle do mojego brzucha.
Te parę sekund uczyniły mnie
wolną i szczęśliwą.
Wszystkie te piękne zjawiska uciekły
wraz z Twoimi ustami.

1660 wyświetleń
17 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!