Menu
Gildia Pióra na Patronite

daty dzielą życie na rozdziały

tam gdzie nie sięga cień
na zmęczonych powiekach
spoczywa ostatni pocłunek
tego dnia

porozrzucane niedbale
słowa i gesty
wieczorem spacerują
ścieląc myśli do snu

135 876 wyświetleń
1633 teksty
240 obserwujących
  • onejka

    6 May 2015, 12:42

    Zachwycasz minimalizmem słów i maksymalizmem emocji :)

  • krysta

    25 April 2015, 21:12

    świetny wiersz.
    pozdrawiam.