Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tak wiem...
Mieliśmy z tym poczekać.
Kiedy nie mogę... musze Ci to powiedzieć.
...KOCHAM CIĘ...

Odeszła

Po 3 dniach sobie o niej przypomniał, ale było już za późno.

Nie żyła...

2255 wyświetleń
24 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!