Menu
Gildia Pióra na Patronite

Płaczę

Tak wiele razy przez Ciebie płakałam,
aż do bezdechu jak dziecko się śmiałam.

Bawiłeś mnie małą, gdy była potrzeba.
Więc dlaczego teraz Bóg zabrał Cię do nieba?

Wierzyłam, że zawsze będziesz przy mnie blisko.
Co by się nie działo - dla mnie zrobisz wszystko!

Stało się inaczej, nadal nie rozumiem,
Z tą trudną sytuacją pogodzić się nie umiem.

Teraz tylko jeden mam powód do szlochu,
Przyczyną jest brak Ciebie, przy moim boku...

349 wyświetleń
2 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!