Menu
Gildia Pióra na Patronite

Afirmacja bytu

Tak wiele a wciąż za mało
tak pięknie ale jakoś niedostatecznie
tak blisko a wciąż za daleko
tak szybko a jednak niezauważalnie
tak nagle

Zmieniam się
czy to Twoje przeobrażenie?
a po słowach wykrzyczanych
pozostał tylko szept
i
afirmacja bytu

3139 wyświetleń
21 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!