Menu
Gildia Pióra na Patronite

to jest zaledwie

Tak więc mamy serca jednak bez uniesień
To jest jak mieć oczy co nie znają świata
Grubą zimną ścianą odcinając rzeczy
Które dopadają choćby i po latach

To jest zaledwie mur obojętności
Skutecznie zagłusza wyrzuty sumienia
Cudza krzywda i rozpacz nie mają przebicia
W obcych dryfując światoprzestrzeniach

Można się zamykać i na cztery spusty
I oczy przymykać i zziębnięte serce
Za ścianą za murem ludzie widzą lepiej
Świat nie jest tam taki zimny i brzemiennie pusty

5569 wyświetleń
86 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!