Menu
Gildia Pióra na Patronite

(Nad) wrażliwi

Tak trudne życie mają ludzie wrażliwi
(Zbyt) dużo myślą
(Zbyt) dużo czują
O (zbyt) dużo pytają
I (zbyt) dużo oczekują
I tak łatwo się rozczarowują
A na szali waha się ich los
Chwilowy upadek czy całkowite dno?

5102 wyświetlenia
74 teksty
2 obserwujących