Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tak to Ja

Tak to ja i znasz dobrze mnie;
Po mym słowie poznasz mnie;
Nie wiem dlaczego unikasz mnie;
Mam nadzieje ze nie boisz się mnie;

Jeśli nie chcesz mnie znać
Po prostu daj mi znać
Ja wiem że jestem zły
ale tego nie sprawiasz Ty

Zawsze miałem złe sny
Ale zmieniłaś je Ty
Wybacz mi że to ja do Ciebie piszę
Chcę po prostu przerwać ciszę

Nie długo mnie już nie będzie
Ale powiem szczerze że będę wszędzie.
Wyjeżdżam na jakiś czas.
Uśmiechnij się, na to zawsze jest czas
.
Wybacz że się w Tobie zakochałem.
Na prawdę nie chciałem.
Jednak Twoja osoba to sprawiła
że ma klątwa się odrodziła
.
Wybacz raz jeszcze moje wiersze.
Obiecuję ze więcej ich nie zdzierżę.
Wybacz to pierwszy i ostatni raz.
Wyjeżdżam i nie będzie na spotkanie czas.....

Trzymaj się śliczna miła moja.
Uśmiechaj się, taka jest rola Twoja.

Pozdrawiam Ja
i tak wiesz kto.

27 799 wyświetleń
188 tekstów
19 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!