Menu
Gildia Pióra na Patronite

czas...

Tak szybko mija czas,
który tak łączył nas.
Lecz czas przemija
i nas rozbija.
Kiedyś byliśmy
a teraz to tylko ja i ty.

1866 wyświetleń
11 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!