Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wesoły wiersz na pochmurne dni

Tak smutno tego lata,
że nawet żal jest płakać.
Lecz w każdym jest iskierka nadziei,
wystarczy ją rozniecić.
Zaraz znikną smutki i troski
świat zrobi się kolorowy i radosny.

Mimo że na dworze deszcz,
to niech w waszych sercach,
pozostanie słońce radość i śmiech.
Więc niech wam,
nie zabraknie poczucia humoru,
przy pisaniu wierszy, cytatów, baśni,
bo po to jesteśmy,
By radość nieść i wasze serca rozjaśnić.

Dla wszystkich Autorów wierszy, cytatów… trzymajcie się cieplutko:)

17 023 wyświetlenia
89 tekstów
2 obserwujących
  • sparkling angel

    23 June 2012, 22:07

    dziękuje wszystkim serdecznie za opinie co do wiersza

  • sparkling angel

    23 June 2012, 16:48

    staram sie zeby wszyscy mieli ciepłe seduszka

  • Efemeryda60

    23 June 2012, 16:32

    Dbasz tu o wszystkich ciepłym słowem Kamilu ;)
    Ładnie ;)

  • M44G

    23 June 2012, 12:21

    Od razu słoneczniej. Dziękuję.

  • agniecha1383

    23 June 2012, 09:34

    Bo i cieplutko się zrobiło po tym wierszu:)
    Optymistycznie , radośnie i całuśnie:)

  • miramija

    23 June 2012, 00:39

    Ale ładnie to napisałes Kamilu... aż się ciepło robi na duszy :) pozdrawiam :)

  • misiek45

    23 June 2012, 00:26

    Bardzo optymistyczny,bo po co płakac i dolewac tej wody do deszczu,bardzo mi się podoba Twój wiersz -pozdrawiam