Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

tak niewiele jest
tych chwil najlepszych
w życie wpisanych,
a definicja szczęścia
wydaje się prosta

tak niewiele mówimy o sobie,
o życiu,
ledwo uzupełniamy to,
co nas dotyka

cel, dążenie, nie mają znaczenia
nadal określa mnie - brak

pewności...

pozostały czas
wypełniam oddechem,
wyzbywając się złudzeń
fałszujących rzeczywistość

wolnością, myśl...

8477 wyświetleń
99 tekstów
7 obserwujących
  • Cris

    27 July 2016, 09:08

    dobry wiersz.

  • książkoholiczka

    27 July 2016, 00:15

    w sedno