Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nastepny dzień bez Ciebie

Tak nastepny dzień
bez dotyku twego
Zostałem sam ,
Ty nie czujesz bólu mego

daleko jestem choć
chcę być przy Tobie
lecz sytuacją tłumaczę
to rostanie sobie

czas leci szybko
i nie długo wrócę
Znowu w Twoje
ramiona się rzucę

przytule Ciebie
i wycałuje całą
tak jak i naszą
córeczkę małą

och jak ja tęsknie
za Tobą moja miła
wiem dziś znowu
będziesz mi się sniła

sny jakże piękne
ja o Tobie mam
ja wiem że nie jestem
w tym życiu sam

Jesteś Ty dla mnie
ta jedna jedyna
Najwspanialsza
kochana dziewczyna

50 951 wyświetleń
204 teksty
16 obserwujących
  • bodzo

    24 February 2012, 20:51

    dziękuję bardzo , też mam taką nadzieję

    ,,,pozdrawiam,,,

  • agniecha1383

    24 February 2012, 20:34

    ładna tęsknota...jakbyś wyemigrował...mam nadzieję że czas Ci zleci szybciej i znów nacieszysz się widokiem swoich kobiet:)