Menu
Gildia Pióra na Patronite

modern art

tak naprawdę
to marni z nas artyści
czasem tylko robimy życia retusz
gdy na blizny
już nie ma innej rady

świat wciąż pędzi
a my gdzieś w tłumie
jak statyści

i tylko nocą
sny spisujemy na kartkach
i wrzucamy jak w przepaść
na dno szuflady

137 917 wyświetleń
1393 teksty
282 obserwujących
  • giulietka

    28 July 2013, 09:54

    Bogdanie, Joasiu, Agnieszko
    dziękuję za Wasze opinie i pozdrawiam serdecznie:)

  • misiek45

    27 July 2013, 21:27

    Ładny i ciekawy wiersz-pozdrawiam miło na wieczór:)

  • słoneczniki

    27 July 2013, 21:14

    Działa na wyobraźnię...