Menu
Gildia Pióra na Patronite

Odejście

Tak naprawdę nigdy nie odchodzisz
Choć rozstań było wiele
Jesteś tutaj dusząc mnie od wewnątrz
I choćbym uciec chciała
A uciekałam nie raz
Nie mogę się uwolnić
Oddałabym wszystko
Aby złapać w końcu powietrze
Skończyło się wszystko i nigdy nie wróci
I pozwoliłam wam odejść
a ja tkwię wciąż w jednym miejscu
Nie mam już nic do stracenia
Ponieważ dawno zaryzykowałam wszystko
I słów było wiele
i między krzykami rzucane obelgi
A potem cisza i tylko westchnienie
Kocham Cię to aż za wiele
Gdy rzucasz nie czujesz i miota wciąż Tobą
Lecz w to nie wierzysz
Odchodzisz gdzie indziej
Każdy z nas ma już swoje życie
Zaryzykowałam tak wiele
Mam tylko nauczkę...

1635 wyświetleń
15 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!