Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Tak naprawdę niewiele się zmieniło
To co pamiętam
czego potrzebowałam
pozostało
najważniejsze słowo
Kocham.

14 339 wyświetleń
129 tekstów
17 obserwujących
  • nicola-57

    13 June 2015, 13:46

    prosto, krótko o tym , co najważniejsze. Db tekst, pozdr.

  • Albert Jarus

    20 March 2015, 15:23

    najważniejsze to prawda