Menu
Gildia Pióra na Patronite

verte

tak
minęło tyle czasu
bombka wiruje pomiędzy

dotykam myśli
westchnień

na końcu twoich ust
amen

nikt nie pamięta. jedynie

nie ma winnego zimy
dla mnie

jesteś błyszczącą
na szczycie cudownej zieleni

2007-12-01

37 439 wyświetleń
613 tekstów
13 obserwujących
  • fyrfle

    4 October 2015, 06:58

    Błyszczącą jesteś, na szczycie cudownej zieleni Cytatów.