Menu
Gildia Pióra na Patronite

cisza

tak mało
tak cicho

tylko deszczu szum

tak dawno
już nic

tylko tych parę róż

znów przyjdę jutro
może zaświeci słońce

i osuszy łzy

159 240 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!