Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nieporozumienie błędem życia

Ta kłótnia zmieniła całe jego życie
Wywróciła totalnie do góry nogami
Nikt nie spodziewał się takiego końca
Końca, który zapadł w pamięci jego bliskich
Zapadł w serca, a najbardziej poruszył JĄ
Ona czuje się winna , nie może zapomnieć
..............................................................
Przyszedł do niej...
Powiedziała mu kilka niemiłych słów
O kilka za dużo.
Sprzeczali się, wymieniali argumenty
Ona nie chciała go słuchać
To było inaczej, niż ona myślała
Jednak nie pozwalała mu mówić
Krzyczała, prawiła kazania, kazała mu wyjść
Smutny i zły wsiadł na motor
Pędził z ogromną prędkością
Drzewa mknęły...Świat szybko się przesuwał
Pisk opon...zaciśnięte oczy...
I tylko roztrzaskany motor i plama krwi została po nim
Ich nieporozumienie stało się przyczyną śmierci
Niezatartym błędem do końca życia.

4822 wyświetlenia
39 tekstów
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!