Menu
Gildia Pióra na Patronite

Intymność...

Tak lękam się zapytać
ile prawdziwej siebie
istnieje w sobie samej
gdy przychodzi zmrok

Bezwstydnie cały nagi
niosący na ustach ciszę
który pragnie zachować
bardzo intymny nastrój

Świadomie kusząc serce
aby wyrzuciło na brzeg
rwącego życia tęsknotę
za gorączkowym dotykiem...

30.10.2014

52 748 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
  • Pechowa_

    6 November 2014, 13:28

    Dario a dziękuje bardzo ;)

  • Kenzo

    6 November 2014, 12:29

    Uroczy :)

  • Pechowa_

    4 November 2014, 22:17

    Joasiu ściskam ;)

  • słoneczniki

    3 November 2014, 19:23

    Piękne