Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pomyśl

Tak łatwo jest kogoś zranić,
I powiedzieć ze nic się nie stało,
Tak łatwo jest, komuś ubliżyć,
Jakby kłopotów mu było mało,
Tak łatwo, jest zrównać z błotem,
Słabszego od siebie!!
Lecz trudno jest okazać miłość,
Komuś kto potępiony, był przez Ciebie
Więc zastanów się zanim coś powiesz,
Bo nigdy nie wiadomo,
Czy słowo przez Ciebie wypowiedziane,
To na pewno, odpowiednie słowo!!

1926 wyświetleń
9 tekstów
0 obserwujących
  • Kundzia 87

    20 December 2010, 08:54

    dziękuje,
    naprawdę bardzo mi milo
    i bardzo się Cieszę :)

  • Seneka 18

    19 December 2010, 19:59

    Bardzo ładnie piszesz...lubię Twoje wiersze :)