Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ty tylko Ty

tak krótko
ledwie poczułem twych perfum
zapach
a rozwiałaś się
niczym podmuch wiatru

mewy krzyk

159 237 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • Cris

    12 September 2015, 22:57

    Piękny mini.