Menu
Gildia Pióra na Patronite

szklana kula

taki mały raj
powiesz że nic
a ja ...

szklana kula
w niej dom
z czerwonej cegły

nie ruszaj
proszę ...

popatrz co zrobiłaś
zaczął padać śnieg
nastał mróz

w mym małym
raju

159 241 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • giulietka

    13 May 2012, 10:14

    W takim szklanym raju
    nawet śnieg
    wydaje się ciepły
    i spadając na powieki
    spływa tęsknotą
    prosto w otwarte dłonie

    Ps. Lubię szklane kule ze śniegiem;)
    Pozdrawiam, Adaś;)