Menu
Gildia Pióra na Patronite

byłeś

***
tak dawno ciebie nie ma
pustka i brak

byłeś
promieniem słońca o poranku
kroplą rosy na liściu paproci
na niebie jedną z gwiazd

byłeś wszystkim i niczym

byłeś tą chwilą przed deszczem rzęsistym..

© MaJa

7846 wyświetleń
60 tekstów
3 obserwujących
  • Cris

    28 February 2016, 13:35

    bardzo ładny wiersz, choć tęskny.
    :)