Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nadzieja moja

Tak czesto na Ciebie patrzyłam,
W Kościele , na ulicy, wszedzie gdzie byłam
Zwierzałam Ci sie z wszystkiego,
Znałes najmniejsze cierpienie serca mego,
I tak nagle sie od Ciebie odwrócilam,
Mimo iż to ja winna byłam,
Przestałam wierzyc i Ufac Tobie,
I tego nie wybacze nigdy sobie
Lecz bardzo Cie prosze Boże Kochany
Abys zagoił smutki i rany
Jesli nie Ty, nikt tego nie zrobi
Jestes moja jedyna Nadzieja i znów Ufam Tobie!

1926 wyświetleń
9 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!