Menu
Gildia Pióra na Patronite

cisza

tak cicho
pięknym blaskiem
kolorów kwiatów
smagniętych promieniem
nic nie mąci
gry świateł
tylko dla nich
miłości węzłem złączonych
chwili tak krótkiej
w wieczności zaklętej
niczym owad
w bursztynowej morza łzie

tak cicho
delikatnym podmuchem
zapada noc
blaskiem gwiazd
światełkami sprzed milionów lat

tak cicho ...

159 516 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • Pechowa_

    11 November 2013, 20:09

    Cudowny delikatny wiersz... ;)

  • czarna mamba

    11 November 2013, 11:54

    wyczuwam twój smutek:(

  • Insomniaa

    11 November 2013, 11:27

    ładne to :)