Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nad.człowiek

Tak bardzo chciał być ludzki
że pozjadał wszystkie rozumy
bo zdawało mu się, że jest człowiekiem
- już tylko bywał

18 702 wyświetlenia
138 tekstów
60 obserwujących
  • Sunelli

    10 October 2014, 01:31

    Smutny człowiek...poza

    ;)

  • krysta

    10 October 2014, 00:41

    ;)
    pozdrawiam ;)