Menu
Gildia Pióra na Patronite

List do siostry

Tak bardzo chciałabym Cię
Objąć
Lub chociaż na moment
Zobaczyć

Lecz
Pozostaje mi tylko
Tęsknić
I czekać…
Aż staniesz w drzwiach
Uśmiechnięta jak zawsze
Z przytłaczającą walizką
Nowych wspomnień

Twoje dłonie jak zawsze będą
Zimne
Buty przemoczone
A ja będę czuła
Jakby nie było cię już rok
A Ty byłaś tylko
Niewidzialna...

1852 wyświetlenia
20 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!