Menu
Gildia Pióra na Patronite

Sirrius

Taka krucha
się stałam

niezdarna i
przewidywalna

Niczym żebrak ,
zaczełam wyciągać ręce ku Tobie

skulona

nie potrafię wstać,ale
podnoszę wzrok by spotkać Ciebie

odkochalny głaz

6158 wyświetleń
55 tekstów
0 obserwujących
  • .Rodia

    6 September 2014, 20:20

    Heh

  • Cailleach

    6 September 2014, 12:07

    Rodia : Te linijki dla mnie samej są zaskoczeniem.

  • .Rodia

    3 September 2014, 14:04

    niby przewidywalna, ale nie spodziewałem się tego tekstu po tobie

    kruchość często się myli z łamliwością
    kruchość jest wrodzona, zaś łamliwość można obejść

  • książkoholiczka

    3 September 2014, 10:47

    widać ulatujące emocje

  • RozaR

    3 September 2014, 08:16

    Przejdzie

  • Cailleach

    3 September 2014, 01:21

    Dziekuje.Napisany przed chwila,potrzebowalam uwolnic emocje..a cytaty to dobre na to miejsce.
    Pozdrawiam

  • krysta

    3 September 2014, 01:18

    wymowny wiersz...
    pozdrawiam.