Menu
Gildia Pióra na Patronite

Cicho wciąż

Ta cisza między mną a Tobą ,
jak ocean długa , bez końca.
Nie jest pięknym błękitnym obrazem ,
jest jakby podczas sztormu ,
cicha ale burzliwa i nieobliczalna.
Królową mojego serca :
słuchaj , uważaj , wykonaj.
Widzisz !?
Mam swoich władców...
Ty - królem
ta cisza - królową.

1248 wyświetleń
12 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!