Menu
Gildia Pióra na Patronite

Faza REM

Tą chwilę chcę zamknąć w klatce,
Żeby nie odleciała zanim się na prawdę dla mnie zacznie.
By nie poszła na koniec świata,
I nie ziściła się nawet za 2 lata.

Wszystkie senne marzenia,
Które doprowadzają mnie do omdlenia.
Do tego, że nagle płacze,
I moje serce szybciej kołacze.

Każde przebudzenie z uśmiechem,
Każdy dzień zaczynający się niebem.
Przez te kilka minut zatracenia,
W których spełniają się głęboko zakodowane marzenia.

Bo co by było,
Gdyby się spełniło?

Wszystko co mi się przyśniło,
Stało się moją rzeczywistością.
Wymarzoną realnością.

Czy rzeczywiście byłoby tak cudownie?
Czy na pewno tego bym chciała?
Nie wiem już sama,
Ale pomarzyć mi nikt nie zabrania.

1518 wyświetleń
19 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!