Menu
Gildia Pióra na Patronite

STRACH

Szybki puls, bicie serca
W gardle stłumiony krzyk
W płucach resztki stęchłego powietrza
UCIEKAM
Próbuję złapać oddech
Siły w mięśniach brak
UPADAM
Zaraz dopadnie mnie ON
Nie patrzę w jego kierunku
Myśl o nim mnie przeraża
WALCZ
Słyszę gdzieś w oddali Twój głos
Nie umiem, nie chcę…
DOPADŁ MNIE
Pożera wnętrzności, umysł i ciało
PARALIŻUJE
Dusza w międzyświatach

Stoję w tłumie, nikt nie widzi
Co się dzieje w głowie mej
Zwykłe dziewczę w gąszczu ludzi
Uroniło jedną łzę…

PODDAJĘ SIĘ.

2954 wyświetlenia
19 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!