Menu
Gildia Pióra na Patronite

przerwane marzenia

szum
łkające drzewa
słowa
zamarłe w krtani
skrawki listów
na pożółkłym papierze

kroplami krwi
naznaczona ulica

krzyk

159 239 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!