Menu
Gildia Pióra na Patronite

Szukasz we mnie dzikich fascynacji,
gdy mi z głodu serce burczy.
I niedoborem wspomnień
tracę energii cząstkę.
Tasiemiec wyczekiwania
wyżera cenny tlen z mych uczuć.
Oczy moje dziórawe,
jak niedobór wapnia w kościach.
A usta bez czerwieni,
mimo iż ciepłu krwi podlega.

A teoria biologii jest przy mnie wyłącznie historią.

4515 wyświetleń
45 tekstów
0 obserwujących
  • Jeanne

    8 March 2010, 21:32

    Powiem wprost - ujął mnie całym sobą.