Menu
Gildia Pióra na Patronite

słony deszcz

Szukamy swoich śladów
drżącą ręką zamazując je…
Tak jakby deszcz łez
mógł zmyć cały ten ból…
Nie można kochać raniąc,
ale ta miłość jest raną?
Kiedyś zrozumiesz moje milczenie,
które teraz jest udręki przeznaczeniem.

19 347 wyświetleń
294 teksty
23 obserwujących
  • 26 November 2015, 21:15

    Smutne, ale ładne.
    Pozdrawiam. :)

  • fyrfle

    24 November 2015, 09:19

    Słuszna ksywka. Wiersz wzruszający do słoności.