Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pożegnanie.

Szukamy się
W odbiciach
Kroplach łez

Zanika nam obraz
Wspomnienie głosu
Przełamuje ciszę

Uleciał
Zapach kawy o poranku
Słodzonej pocałunkami

4498 wyświetleń
57 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!