Menu
Gildia Pióra na Patronite

Szukam

Szukam Twojego wzroku
Po omacku, w ciemności potrzasku
Bo dusza moja błądzi w mroku
Gdy brak mi Twoich oczu blasku

Szukam wciąż Twojego dotyku
Aksamitu delikatnego
Jej mistycznego hipnotyku
Klucza do bram wnętrza mojego

Szukam Twojego zapachu
Słodszego od kwiatów nektaru
Bo jestem na rozkoszy dachu
Gdy spijam ze skóry pucharu

Szukam Ciebie moj Ty aniele
Zagubionej w swej smutku nocy
Gdy sił zostało Ci niewiele
Do zerwania piętna przemocy

103 384 wyświetlenia
1203 teksty
141 obserwujących
  • 15 September 2012, 21:24

    Bardzo prawdziwe...Piękne po prostu!!!

  • misiek45

    14 September 2012, 15:03

    Bardzo mi się podoba-pozdrawiam

  • agniecha1383

    14 September 2012, 12:43

    śliczny...uwielbiam takie wiersze-rozanielają mnie:)

    ps.:)dekoncentruje mnie oko...faktycznie jakby szukało:):))fajne:)

  • szpiek

    14 September 2012, 11:15

    Dzięki, miłego dnia :-)

  • R.A.K.

    14 September 2012, 11:10

    Obyś znalazł!
    Piękny wiersz!

    Pozdrawiam :)