Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dedykacja dotykiem...

Szukam słów odpowiednich
by wyrazić nimi co do ciebie czuję
ale nie potrafię tak pięknie pisać…
więc pozwól, że to co czuję
dotykiem palców ci zadedykuję…
Zagłębię je w twoje włosy
nieziemsko błyszczące
i gładząc opuszkami policzki
o pocałunek do utraty tchu poproszę…
A kiedy nasycę się już twoimi ustami
palce poprowadzą mnie w podróż rozkoszną
między pagórkami…
A za palcami usta skosztują
smaku śniadej, gładkiej skóry
i sutków głodnych pieszczot…
I osunę się niżej…
i uniosę rękoma idealnie wypukłe pośladki
i zagłębię się w tobie najpierw delikatnie
a za chwilę mocniej…tak jak lubisz…
aż do pełnej satysfakcji…
A na koniec zapytam ciebie
czy jesteś zadowolona
z moich palców… dedykacji…

190 739 wyświetleń
1575 tekstów
600 obserwujących
  • Julka 10

    29 June 2011, 14:08

    Przyłączam się do komentarza Basi...cudowne słowa :)