Menu
Gildia Pióra na Patronite

SZUKAM BOGA

Szukam Cię wciąż
Bo wierzę że jesteś
Mimo że jest pod prąd
I wciąż rozdeptują mnie
Wciąż rozdeptują Cię
Marsze w czarnych
Wysokich obcasach
Czarnych racic
Skrobania żądnych
Czarnych macic

Golgota piknikiem
Jak kromkę chleba daj

Mirosław 23.03.2018r.

297 594 wyświetlenia
4773 teksty
34 obserwujących
  • fyrfle

    16 April 2018, 14:09

    Dziękuję serdecznie za Wasze opinie i gorąco pozdrawiam :)

  • marka

    23 March 2018, 11:10

    O! podoba się...

  • 23 March 2018, 11:06

    Mocny, o czymś ważnym , naprawdę dobry tekst

  • Naja

    23 March 2018, 10:58

    Świetny.