Menu
Gildia Pióra na Patronite

niebo nad pustynią

szukam cię
choć na ludzkich drogach
zacierają się ślady aniołów

spadł śnieg
i zatarł w niepamięci
te ścieżki
którymi przychodzisz

i tylko czasem
nocami
patrzę w zamglone niebo

i wiem już
że mnie odnajdziesz
w perseidów gwieździstej powodzi

137 919 wyświetleń
1393 teksty
282 obserwujących
  • Wolfram

    24 February 2013, 21:00

    "w perseidów gwieździstej powodzi "
    Cudowne ;)

  • Adnachiel

    24 January 2013, 18:46

    Wolałbym uściski :)

  • giulietka

    24 January 2013, 18:39

    Zatem witam Cię szerokim uśmiechem:)

  • Adnachiel

    24 January 2013, 18:33

    A ja tu jestem Zachwycony :)

  • giulietka

    22 January 2013, 19:43

    Zamyślonych, rozmarzonych, uśmiechniętych, wymownych, milczących...
    miło Was tu gościć;)

  • IKON

    21 January 2013, 23:51

    Zabieram :)

    Dobranoc Madziu :)

  • Gaia

    21 January 2013, 21:23

    szeptem wśród echa
    zatańczymy walca
    kolejnym rymem
    mlecznej drogi....

    Przysiadłam na chwilkę :)

  • Seneka 18

    21 January 2013, 21:17

    Magia...

  • Pechowa_

    21 January 2013, 20:40

    Wspaniały!