Menu
Gildia Pióra na Patronite

oka mrugnięcie

szukałem cię
między oka mrugnięciami
znalazłem
jedynie pustkę
i smutek

zdrady ...

i tylko te zdjęcie
czarno biały
ślad

co było
między oka mrugnięciami

159 516 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • marka

    26 February 2012, 20:25

    Wielki wiersz.