Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Zagubiona...Walentynka "

Szukałam cię na bezdrożach
zagubionych myśli
w każdym marzeniu
i za horyzontem
wszystkich snów
prosiłam noc
abyś znowu mi się...
przyśnił
zanim miłość na zawsze
odejdzie stąd

Szykałam cię pomiędzy
słowami
na końcu świata wyobraźni
gdzieś pomiędzy obłokami
tam...
gdzie letni wiatr zatańczył
kiedyś tango
wszystkimi naszymi
zmysłami

Szukałam ciebie każdego dnia
o zmroku i o świcie
a ty tak blisko mnie na krawędzi
ust...ciszą byłeś
dlaczego więc nie jestem
dziś twoją...
Walentynką?

Julka.

54 867 wyświetleń
428 tekstów
95 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!