Menu
Gildia Pióra na Patronite

Szukać

szukać
to ciągle podróżować
ku sobie, ku innym
i zrywać pączki wspomnień
tych niecodziennych
i szukać w nich spełnienia

kwiaty ulotne
pokropione rosą tęsknoty
nagie
już rzeczywistością przesiąknięte
zmysłami szukają kogoś
kto wybrał się w tę podróż
i po omacku ich szuka

53 628 wyświetleń
414 tekstów
159 obserwujących
  • Akte

    27 August 2010, 10:22

    a dziękuję przerwa miała być

    Pozdrawiam :)