Menu
Gildia Pióra na Patronite

Artyzm Życia.

Sztuka latania
papieros
gorąca kawa
sztuka życia

Artysta jeden
jedno dzieło
życie jedno
Twoje, moje...

Krytyków wielu
znawcy
przemądrzali
niepraktykujący.

81 776 wyświetleń
826 tekstów
102 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!