Menu
Gildia Pióra na Patronite

Sztorm

Sztorm
Może morze być łaskawe ?
Morze dla rybaków owszem może
Może morze rybek da im trochę
Może ale morze dziś nie może
No bo ryby są po morze

76 496 wyświetleń
1012 tekstów
16 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!