Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Pomiędzy

Szpilką namiętności wbiłaś
się w serce, rozeszłaś szaleństwem
po zmysłach

płyniesz czule krwią
zamknę powieki, by nie drżeć

gorącem twoich ud

9104 wyświetlenia
27 tekstów
77 obserwujących