Menu
Gildia Pióra na Patronite

3xTAK

Szliśmy …
Spojrzeliśmy …
Doszliśmy …
Przed siebie …
W swoje oczy …
Tam gdzie dojść chcieliśmy …
Przypuszczenie – to się nie powiedzie.
Ty – radość … szczerość … otwartość.
Ja – zamknięcie … inność … maska.
Oni – I znów się nie uda.
A gdyby – TAK!
TAK … mogłoby być TAK pięknie.
Dlaczego?
On – pod maską ignorancji, potrzeba bliskości.
Ona – nie wiem.
Razem – dla niej.

3440 wyświetleń
31 tekstów
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!