Menu
Gildia Pióra na Patronite

coś o zdrowiu

„Szlachetne zdrowie”,
Powiedział pewien wieszcz.
Jak prawdziwe to słowa,
I jak głęboką ze sobą niosą treść.

Bo nie doceniamy zdrowia,
I kiedy go zabraknie.
Szukamy pomocy,
By odzyskać w życie wiarę.

Więc człowieku który zajrzysz tutaj,
Przeczytaj te słowa,
Szanuj życie i zdrowie
byś nigdy nie żałował

17 023 wyświetlenia
89 tekstów
2 obserwujących
  • misiek45

    3 September 2012, 19:57

    Mądre słowa Kamilu i bardzo ważne przesłanie-miłego wieczoru,pozdrawiam serdecznie

  • miramija

    3 September 2012, 19:26

    Popieram :) Dbajmy o zdrowie i szanujmy życie :)

  • R.A.K.

    3 September 2012, 18:23

    Szanujmy nasze zdrowie bo NFZ dba tylko o swoje... :)

    Pozdrawiam :)