Menu
Gildia Pióra na Patronite

Sześć strun roztrzaskanych na ścianie
Nic więcej mi nie pozostaje
Oprócz wyjadania sobie mózgu
Przez uszy

W żyłach urojona morfina
Sto sposobów wiązania liny
I niestabilny stołek
Na szczęście

Tylko krew i padlina
Ścierwa wymierzające policzki
Mącą w mojej głowie
Sukisyny

8621 wyświetleń
80 tekstów
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!